NAHORU

Poraďte si včas s venkovním osvětlením

Tereza - 8. 3. 2023

Při čekání na první jarní dny je dobré naplánovat si úpravy, které chcete provést na vaší zahradě. Osvětlení zahrady je důležitým prvkem, který vylepší estetiku zahrady a zároveň může zásadně zlepšit bezpečnost.

Nástěnná radost

Klasickým řešením svícení v exteriéru jsou nástěnná svítidla. Ta najdete v mnoha barevných provedeních, tvarech i stylech. Závisí pak už jen na vašem vkusu. Pokud potřebujete, aby světla byla nezávislá a rozsvítila se pokaždé, kdy je to třeba, sáhněte po svítidle s čidlem. Ta se rozsvítí v reakci na pohyb, a tak už ve tmě nemusíte složitě hledat vypínač.

Zářící sloupky

Zahradní sloupky jsou pokladem pro každou zahradu. Velmi vám totiž usnadní každodenní fungování. Oceníte je především podél příjezdové cesty nebo chodníku. Dají se také použít jako designový doplněk terasy.

Záře nad hlavou

Nad hlavou vám už nemusí svítit jen žárovka na zkrouceném drátě. Závěsné osvětlení do exteriéru je i designovou záležitostí. Naše svítidla se budou hodit jako osvětlení pergoly nebo kůlny a všude bude rozdávat radost.

Další venkovní svítidla najdete na našem webu. Sledujte také náš Instagram, kde najdete i další novinky a jiné informace, které by se vám mohly hodit. Tam nám taky můžete napsat, jak se vám tento článek líbil nebo který byste si rádi jako další přečetli.

Tereza
Autor