NAHORU

Světlo do dětského pokojíčku

Leona - 27. 1. 2023

Další článek, který jsme si pro vás připravili je plný nápadů, jak osvítit dětský pokojíček. Jedná se o jemná stínítka, která vytvoří příjemnou atmosféru jak při hraní, tak usínání a čtení pohádek.

Přenosné světlo Orbit od značky UMAGE je inspirováno oběžnou dráhou Měsíce kolem Země, vyrobeno z mléčného bílého plastu s rafinovanými mosaznými detaily. Lampa je tak lehká a stylová zároveň – můžete si ji vzít všude s sebou a bude vypadat skvěle.

Bezdrátové světlo má tři intenzity svícení, které díky chytré konstrukci můžete měnit nakloněním lampy (na tu stranu, kde je zespodu lampy vypínač), stejně tak lampu zapnete a vypnete. Světlo vydrží zářit až 20 hodin, poté ho snadno dobijete prostřednictvím přiloženého kabelu nebo originální bezdrátové nabíječky. Už ho také vidíte, jak svítí v gaučovém bunkru?

Obláček, vedle obláčku… Jemné a decentní stínítka Eos mini od Umage jsou hravé a zároveň světlo příjemně rozmělní.

Nadýchané stínítko z pravých husích peříček Eos z dánské designérské dílny UMAGE bude ozdobou Vašeho domova. Stínítko je hebké na dotek a ozáří prostor měkkým, intimním světlem. Ideální do ložnice. Kompatibilní se závěsy i stojany řady UMAGE.

Ze stejné série Eos od Umage máme také nástěnnou variantu, která příjemně dotvoří například okolí postýlky. Světlo je opět tlumené a tak nevadí očím.

Výhodou těch stínítek z husích peříček je údržba. Jednoduše oddělíte stínítko od baldachýnu, vyjmete žárovku a osprchujte.

Leona
Autor